Popis
Inovativní pilové pásy na maso s variabilní výškou zubu a úzkým prořezem pro vyšší produktivitu a delší životnost díky tvrdosti zubu 62 Hrc
Základní informace
- dostupné v šířkách 16 a 20 mm
- vhodné na půlení hovězího a vepřového a na řezání masa s kostmi
- nízký prořez (pouze 0,16 mm na stranu) zajistí méně odpadu a tím vyšší výtěžnost při bourání
- tento pilový pás je oblíbený také mezi zpracovateli dýh, drahých materiálů a polystyrenu, kteří si jej oblíbili pro úzký šraňk, malý prořez, nízké ztráty materiálu a čistý řez
Pásy svařujeme na míru dle vašich přání a požadavků.
Meat&Fish | Počet zubů na palec | Cena za metr včetně svaru (s DPH) |
---|---|---|
16 x 0,5 mm | 4 – Meat 3 – Meat Vario | 184 Kč |
20 x 0,55 mm | 4 – Meat 3 – Meat Vario | 185 Kč |